Heftruck certificaat halen

Heftruck certificaat halen

Uw heftruck certificaat halen? Haal snel uw certificaat bij Jan Hofman!

Wilt u uw heftruck certificaat halen? Haal snel uw certificaat bij Jan Hofman, zodat u meteen aan de slag kunt! Jan Hofman verzorgt heftruck opleidingen voor particulieren en bedrijven en beschikt over jarenlange ervaring. Onze trainers zijn zeer kundig en verzorgen lessen op diverse locaties door het hele land. En dit voor de scherpste prijs. Voor het behalen van uw heftruck certificaat kiest u eerst de gewenste cursus op onze pagina ‘cursusdata-heftruck- reachtruckopleidingen’ uit. Ziet u geen passende datum of tijdstip? Geen probleem, want wij gaan voor u op zoek naar een passend moment. Neem contact op als u direct uw heftruckcertificaat wilt halen of lees verder voor meer informatie over onze voordelen en het belang van een heftruckcertificaat.

Daarom een heftruck certificaat halen

Een heftruck certificaat halen, waarom zou u dat eigenlijk moeten doen? Het is toch niet verplicht? Volgens de wet is de werkgever verplicht te laten zien dat zijn personeel veilig met de heftruck overweg kan. Is er sprake van een ongeluk, dan dient een bedrijf een heftruck certificaat te kunnen laten zien aan zowel de arbeidsinspectie als de verzekeraars. Een werknemer die in het bezit is van een heftruck certificaat wordt dan ook sneller aangenomen, omdat hij of zij laat zien over de kennis te beschikken die er benodigd is om veilig met de heftruck te werken. Om deze reden eisen veel werkgevers een heftruck certificaat van hun werknemers. Vindt er toch een ongeval plaats, dan kan de werkgever aantonen dat u toch over de juiste bekwaamheid beschikt.

Inhoud heftruck cursus

De heftruck cursus bestaat uit zowel een theoretisch deel als een praktisch deel. Hierdoor weet u zeker dat u voldoende kennis op zal doen. Welke cursus de beste cursus voor u is, is afhankelijk van uw hoeveelheid ervaring. Ook is het belangrijk mee te nemen hoeveel u gaat werken met de heftruck. Daar het heftruck certificaat wordt aangeraden om te laten zien dat u veilig met de heftruck te werk kunt gaan, is het behalen van het heftruck certificaat zeker een aanrader.

Cursus incompany of op locatie

Uw heftruck certificaat halen doet u bij Jan Hofman op de meest flexibele manier. Ook als u een andere datum of een ander tijdstip wenst, kunnen wij daarvoor zorgen. Wij geven onze cursus incompany of op locatie. Wij hebben diverse locaties beschikbaar waar u de cursus kunt volgen. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie. Ook individuele training behoort indien gewenst tot de mogelijkheden.

Welke heftruckcursus is het meest geschikt voor mij?

Bent u benieuwd welke heftruckcursus het meest geschikt voor u is? Indien u nog geen tot weinig ervaring heeft, is de basis heftruckcursus de beste keuze. Deze cursus wordt sterk aangeraden om ervoor te zorgen dat u veilig met de heftruck overweg kunt. Heeft u uw heftruckcertificaat al en wenst u deze te verlengen, dan is een herhalingscursus de beste optie. U kunt uw kennis hiermee weer helemaal opfrissen. Het verlengen van het heftruckcertificaat is niet verplicht, maar wel noodzakelijk als u uw heftruckcertificaat wilt behouden. Zo ontstaan er ook geen problemen indien er in de toekomst sprake zal zijn van een ongeval. U kunt immers laten zien dat u over de juiste kennis en kunde beschikt en ook uw werkgever kan dit weer laten zien aan de inspectie. Schrijf u in voor de herhalingscursus heftruck/reachtruck om zeker te weten dat uw kennis up to date is.

Kosten heftruck certificaat halen

Wilt u voor het behalen van uw heftruck certificaat, dan zijn hier natuurlijk kosten aan verbonden. Gelukkig biedt Jan Hofman altijd de scherpste prijs. Wat uw heftruck certificaat behalen precies gaat kosten, hangt af van uw ervaring en of u het certificaat incompany of bij ons op locatie wenst te behalen. Wilt u uw werknemers incompany hun heftruck certificaat laten behalen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat u de kosten meteen inzichtelijk heeft. U weet zo direct waar u aan toe bent.

Daarom kiezen voor een heftruck certificaat

Kiest u voor uw heftruck certificaat halen, dan brengt dit niet alleen voordelen voor uw werkgever met zich mee, maar ook voor uzelf. Zo profiteert u met een heftruck certificaat van onderstaande voordelen:
– U werkt veiliger en efficiënter met de heftruck
– U voldoet geheel aan de veiligheidseisen van de Arbowet en verzekeraars
– U heeft meer controle over uw heftruck
– U bent aantrekkelijker voor werkgevers en beter inzetbaar
– U voorkomt ongelukken

De voordelen van Jan Hofman

Kiest u voor uw heftruck certificaat halen bij Jan Hofman, dan weet u zeker dat u bij ons les krijgt van ervaren docenten. Ook kunt u bij ons op nog vele andere voordelen rekenen. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande voordelen:
– Trainingen op locatie of bij u op locatie: haal uw heftruck certificaat op onze opleidingslocatie in Almelo of kies ervoor de training op uw bedrijf te laten plaatsvinden.
– Jarenlange kennis en ervaring: wij zijn al sinds 1988 actief en hebben daardoor jarenlange kennis en ervaring in huis.
– De scherpste prijzen: bij ons haalt u uw heftruckcertificaat voor de scherpste prijs.
– Heftruck/reachtruck herhaling in slechts 1 uur: wij bieden heftruck en reachtruck herhalingen aan op locatie, waarbij u binnen 1 uur uw heftruck certificaat vernieuwd.
– Complete pakket opleidingen met 1 vast aanspreekpunt: wilt u meerdere opleidingen volgen? Bij ons kunt u een compleet pakket opleidingen afnemen, waarbij u 1 vast aanspreekpunt krijgt.
Ook profiteren van onze voordelen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of meld u meteen aan!

Direct uw heftruck certificaat halen? Neem nu contact met ons op

Wilt u direct uw heftruck certificaat halen? Neem dan nu contact op met Jan Hofman en vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-2736360 of stuur een mail naar: info@janhofman.nl. Indien gewenst kunnen wij u ook een advies op maat geven. Daarbij staan wij als vanzelfsprekend voor u klaar als u vragen over onze cursussen of overige vragen heeft. Uw heftruck certificaat halen doet u natuurlijk bij Jan Hofman!

Print Friendly, PDF & Email