Reachtruck certificaat Almelo

Reachtruck certificaat Almelo

Uw reachtruck certificaat in Almelo halen? Dat doet u natuurlijk bij Hofman Veiligheidsopleidingen

Wilt u uw reachtruck certificaat in Almelo halen? Dat doet u natuurlijk bij Hofman Veiligheidsopleidingen! Wij verzorgen reachtruck opleidingen voor zowel bedrijven als particulieren. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van veiligheidsopleidingen. Wij hebben zeer ervaren trainers in dienst die lessen verzorgen op verschillende locaties in Nederland. Dit doen wij voor de scherpste prijs-kwaliteitverhouding. Op onze pagina ‘cursusdata-heftruck-reachtruckopleidingen’ kunt u zelf uw cursus uitkiezen. Mocht u geen passende datum of tijd tegenkomen, of wilt u dat we de cursus bij u op de locatie verzorgen dan gaat ons team op zoek naar een passend moment voor u! Neem direct contact op om uw reachtruck certificaat in Almelo te behalen of lees verder voor meer informatie over het belang van een reachtruck certificaat en onze voordelen.

Flexibel uw reachtruck certificaat in Almelo halen

Uw reachtruck certificaat in Almelo halen bij Hofman Veiligheidsopleidingen is zeker een goed idee. Wij staan bekend als zeer flexibel en plannen graag een extra datum of tijd voor u in. Ook kunnen wij cursussen op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgen. Dit doen wij incompany of op een door u aangegeven locatie en tijd. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen. Hofman Veiligheidsopleidingen heeft ruime ervaring met groepen cursisten en biedt ook individueel de beste training.

Waarom een Reachtruck certificaat behalen?

Waarom is een reachtruck certificaat behalen zeker aan te raden? Er staat in de Arbowet  dat de werkgever moet kunnen laten zien dat zijn personeel zorgvuldig en veilig met de heftruck ,-reachtruck of stapelaar kan werken. Zeker als er een ongeluk plaatsvindt, moet een bedrijf kunnen aantonen aan de verzekeraars en aan de arbeidsinspectie dat de werknemer instructie heeft gehad en weet hoe hij of zij met de reachtruck moet werken en welke veiligheidsregels en wetten hierbij aan de orde zijn. Dit is niet iets wat eenvoudig te beoordelen is zonder een specifiek bewijs. Het reachtruck certificaat is hier dan ook het ideale middel voor. Werkgevers eisen daarom van werknemers dat ze een reachtruck certificaat in hun bezit hebben. Dit komt doordat de werkgever en werknemer beiden eindverantwoordelijk zijn. Een reachtruck certificaat is dan ook een bewijs van bekwaamheid wanneer er een ongeval plaatsvindt.

Waar dient een goede reachtruck opleiding aan te voldoen?

Bij een goede reachtruck opleiding wordt er zowel aan de theorie als aan de praktijk aandacht besteed. De opleiding die voor u geschikt is, hangt af van de ervaring die u al heeft en hoeveel u met de reachtruck gaat werken. Omdat een reachtruck certificaat sterk wordt aangeraden om de veiligheid op de werkvloer te kunnen garanderen en te waarborgen wordt dit reachtruck certificaat halen zeker aangeraden. Het certificaat is in heel Europa geldig

De voordelen van een reachtruck certificaat

Uw reachtruck certificaat behalen in Almelo of bij u op de locatie door Hofman Veiligheidsopleidingen levert zowel u als uw werkgever verschillende voordelen op. De voordelen van een reachtruck certificaat zijn onder andere:

 • U werkt veiliger en efficiënter met de reachtruck
 • U bent aantrekkelijker voor werkgevers en beter inzetbaar
 • U voldoet geheel aan de veiligheidseisen van de Arbowet en verzekeraars
 • U voorkomt ongelukken
 • U voorkomt veel onderhoud aan de reachtruck
 • U heeft meer controle over uw reachtruck

Welke reachtruck opleiding kan ik het beste volgen?

Als u nog geen of weinig ervaring met een reachtruck heeft, kunt u het beste een basis reachtruck opleiding volgen. Deze is wel sterk aanbevolen om veilig te werk te kunnen gaan met een reachtruck en kennis te verkrijgen van de basis veiligheidsregels, in de praktijk leert u verschillende technieken om zo efficiënt mogelijk en zonder schade te rijden en te bewegen in de omgeving van de truck. Wanneer u uw reachtruck certificaat al heeft en wilt verlengen, kunt u het beste een herhalingscursus volgen. Zo krijgt uw huidige kennis een opfrisser. De Herhaling dient iedere 5 jaar plaats te vinden als u het certificaat wilt behouden. Voor het verlengen van uw reachtruck certificaat kunt u uzelf het beste inschrijven voor de herhalingscursus heftruck/reachtruck. Zo weet u zeker dat u uw reachtruck certificaat kunt behouden en over de belangrijkste kennis beschikt.

Dit biedt Hofman Veiligheidsopleidingen

Kiest u voor uw reachtruck certificaat in Almelo behalen bij  Hofman Veiligheidsopleidingen, dan bent u bij ons altijd zeker van gekwalificeerde docenten die over ruime praktijkervaring beschikken. Bovendien bieden wij u nog vele andere voordelen aan. Zo kunt u bij ons rekenen op de volgende voordelen:

 • Trainingen op onze locatie of bij u op locatie: haal uw reachtruck certificaat op onze opleidingslocatie in Almelo of kies ervoor de training op uw bedrijf te laten plaatsvinden.
 • Jarenlange kennis en ervaring: wij zijn al sinds 1988 actief en hebben daardoor jarenlange kennis en ervaring in huis.
 • Heftruck/reachtruck herhaling in slechts 1 uur: wij bieden heftruck en reachtruck herhalingen aan op locatie, waarbij u binnen 1 uur uw reachtruck certificaat vernieuwd.
 • Heftruck/reachtruck herhaling in slechts 4 uur: wij bieden heftruck en reachtruck herhalingen aan op locatie, waarbij u binnen 4 uur uw reachtruck certificaat vernieuwd.
 • Complete pakket opleidingen met 1 vast aanspreekpunt: wilt u meerdere opleidingen volgen? Bij ons kunt u een compleet pakket opleidingen afnemen, waarbij u 1 vast aanspreekpunt krijgt.
 • Wij ontzorgen u in de administratie en zorgen er voor dat u op tijd een reminder krijgt zodat uw certificaat niet verloopt.
 • De scherpste prijzen: bij ons haal je jouw reachtruck certificaat voor de scherpste prijs.

Kiest u net als vele anderen ook voor onze aantrekkelijke voordelen?

Wat kost een reachtruck certificaat behalen?

Uw reachtruck certificaat in Almelo behaalt u voor de scherpste prijs bij  Hofman Veiligheidsopleidingen. Wat de kosten voor uw reachtruck certificaat zullen zijn, is afhankelijk van hoeveel ervaring u heeft en of u kiest voor het behalen van uw certificaat bij ons op locatie of op uw eigen werkvloer. Indien u certificeringen voor werknemers bij u op de werkvloer wenst, kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen. Ook wanneer u op bij ons op locatie een reachtruck certificaat wenst te behalen, adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Bij ons komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Reachtruck certificaat in Almelo halen? Neem direct contact op

Wilt u direct uw reachtruck certificaat in Almelo behalen? Neem dan nu contact op met Jan Hofman voor een reachtruck opleiding bij ons op locatie of bij u op de werkvloer. U kunt contact met ons opnemen via 085-2736360 of stuur een mail naar:sabine@janhofman.nl. Indien gewenst voorzien wij u van een advies op maat. Ook wanneer u vragen heeft over onze opleidingen, staan wij u uiteraard graag te woord. Kies ook voor uw reachtruck certificaat in Almelo behalen bij Hofman Veiligheidsopleidingen en ga voor optimale veiligheid op de werkvloer!

Print Friendly, PDF & Email